Wat anderen van mij vinden


Ha Roel,
 
Ik vind het prettig om bij je te zijn omdat bij jou alles er mag zijn. En dat betekent dat ik mij als vanzelf uitgenodigd voel om open te zijn.
Voor mij is jouw grote kracht ‘er zijn, aanwezig zijn’.
Jij bent voor mij een gastvrouw, in de diepste betekenis van het woord.  Iemand die haar ‘huis’, haar wezen openstelt voor de ander.
Ik hoop dat je voelt wat ik bedoel.
En dat maakt het meteen fijn om met je samen te werken. MN

 


wat ik in jou waardeer:


- je warmte en zorg
- je energie
- je openheid tijdens een behandeling
- jou no nonsens duurzame inslag
- jou begeleiding die je me hebt gegeven om moeder te worden. AP


Ik heb een bijzonder ontspannen vakantie gevierd en heb net weer 2 dagen gewerkt
Naar mijn werk gaan staat me vreselijk tegen. Dit gevoel is helemaal nieuw voor me en vind ik erg onprettig.
Nu na het consult vrijdagmiddag voel ik me fijn en het werken zaterdag ging prima! Dank je wel. AO


Beste Roelie,
Geen woord van dank zou groot genoeg zijn voor wat ik met jou heb bereikt, ik ga graag de vervolg consulten aan met jou. Uitleggen wat je voor mij en anderen kunt doen lijkt soms wat complex omdat je vanuit zoveel disciplines werkt. Ik had geen idee dat het zo krachtig en effectief zou gaan werken voor mij en dat het binnen een tijdsbestek van slechts 3 maanden kon helpen om te dealen met de grootste obstakels in mijn leven. Eindelijk gelukkig!  IB